İstanbul Anadolu Mektebi Okur yazar buluşmaları kapsamında Dr. Şaban KIZILDAĞ'ı  konuk ettik.

İstanbul Anadolu Mektebi Okur yazar buluşmaları kapsamında Dr. Şaban KIZILDAĞ'ı konuk ettik.

07.05.2024 38

Şehit İlhan Varak Fen Lisesi ailesi  olarak bugün okulumuzda, İstanbul Anadolu Mektebi'nin okur yazar buluşmaları kapsamında organize ettiği "Gençler! Mazeret Yok, Çıkış Var." adlı  söyleşide  MEB Bakan danışmanı ve iletişim uzmanı Dr. Şaban KIZILDAĞ'ı  konuk ettik. Anadolu Mektebi İl Koordinatörü Safiye ÖNAL'ın  moderatörlüğünü yaptığı söyleşide konuğumuz Şaban KIZILDAĞ ile aynamızı önce kendimize tutarak kendimizi ve toplumumuzu  tanıma  yolculuğuna çıktık. Bu yolculukta sevginin gücünü; değerlerimizin, erdemli ve çalışkan olmanın önemini, emeğe saygının yüceliğini, geçmişimiz ve  geleceğimiz arasında köprü kurmanızı sağlayan milî hafızanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırladık. Katılımlarından dolayı konuğumuz Sayın Şaban KIZILDAĞ'a, İlçe Millî Eğitim Müdürü'müz Sayın Murat ALTINÖZ'e, Şube Müdürlerimiz Nurgül GÜNER ve Taner AYDIN'a, Okul Müdürü'müz Sayın Haşim AKFIRAT'a; programı organize eden İstanbul Anadolu Mektebi İl Koordinatörü Safiye ÖNAL'a ve Maltepe Proje Koordinatörü Ekrem DÖNDÜR'e; programda emeği geçen  Müdür Yardımcılarımız Zakire Zehra ALP, Halil İbrahim OSMANOĞLU ve Uğur CONOĞLU' na, rehberlik öğretmenimiz Muzaffer İBAR'a; okulumuzda programın organizasyonunu sağlayan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmen'imiz Gülistan ÇOKÇETİN'e ve yardımlarından dolayı Sayın Sultan ERKOÇ'a; teknik ekibimizde görev alan öğrencilerimize ve  söyleşiye katılan söyleşi grubu öğrencilerimize teşekkür ederiz.

07-05-202407-05-202407-05-202407-05-202407-05-202407-05-202407-05-2024