FEN LİSELERİ II. ULUSAL ÖĞRENCİ KONGRESİ

Fen liselerinde öğrenim gören öğrencilerin; bilimsel çalışmalarının paylaşılması, bilimsel platformlarda sunumu ve yaygınlaştırılmasının sağlanması, bilimsel düşünme, araştırma yapma, akademik çalışmalara alt yapı oluşturabilecek analitik düşünme becerilerinin geliştirilmesi, bilim insanları ve akademisyenlerle bir araya getirilmesi, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin paylaşılacağı platformların oluşturulması, bilim ve teknolojiyle ilgili alanlarda yeni bilgiler üretmelerinin teşvik edilmesi, bilimsel araştırma çalışmalarının geliştirilmesi ve kurumsallaştırılması, iletişim ve etkileşimlerinin artırılması amacıyla Ankara'da düzenlenen Fen Liseleri II. Ulusal Öğrenci Kongresi 3 Mayıs 2018 tarihinde yapılmıştır.

Okulumuz "Raylı Sistemlerde Elektrik Üretimi" projesi ile İstanbul İl Milli Eğitimi Müdürlüğünü temsil etmeye hak kazanarak kongrede yer almıştır. Proje sunumumuzu Okul Müdürümüz Haşim Ferruh AKFIRAT danışmanlığında öğrencilerimiz Asya NUR ve Bora KAYA sunmuşlardır.

25.05.2018 666

25-05-201825-05-2018